Összes oldalmegjelenítés

2012. április 24., kedd

Meglepi gyöngyeimből...

Már régóta nézegettem Pothorszki Barbitól kapott meglepi gyöngy csomagomat. Mindenféle szépséges és különleges szirom gyöngyöt, nemez golyócskákat, illetve legutoljára hatalmas adag csiszolt gyöngyöt kaptam tőle egy nagyon ötletes tárolóban.

A szirom gyöngyök már csak a formájuk miatt is különlegesek, nem a megszokott keskeny, lándzsa formájúak, illetve némelyiknek a színe is egészen különleges. A kedvenceim ezek közül pedig tényleg viszik a pálmát pufi formájukkal, matt zöld színükkel.
A fejemben már régen összeállt egy medál, de a megvalósítása idáig váratott magára. Nem bírtam tovább, vasárnap este kőrbe vettem magam mindenféle gyöngy típussal és úgy döntöttem megpróbálom formába önteni a gondolataimat.

Az inspirációt Simone szépséges Margheritái adták, de a végeredmény saját kútfőből született. Érdekes kis medálka, nekem tetszik ezzel az üde, tavaszias matt zöld színével együtt. Olyan 3,5 cm az átmérője.
Barbi gondoskodott arról, hogy "ne unatkozzam", így a sok-sok szépséges csiszolt gyöngy egy részéből is készítettem gyorsan karkötőt, illetve csak, hogy ne árválkodjon egy egyszerű kis gyűrűt is :) Kis helyes, szivárványos, csili-vili szett, amit fel lehet venni elegánsabb öltözethez is, de szerintem én nem csak ahhoz fogom hordani!
Barbi, köszönöm a nagylelkűségedet, ezekről mindig eszembe fogsz jutni, ha hordom. Remélem, hogy nem igaz a mondás az emlegetéssel kapcsolatosan, mert akkor folyamatosan csuklani fogsz :)

4 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Ez volt a nap ajándéka, hogy tetszik Neked a medál!!! Köszönöm!! :)

   Törlés
 2. me encanta esa flor esta espectacular. Como se hace? felicidades el anillo esta lindo tambien un beso desde Venezuela

  VálaszTörlés
 3. Todo precioso!!! Felicidades.

  VálaszTörlés