Összes oldalmegjelenítés

2012. július 18., szerda

Lila elegancia

Csendben voltam mostanában, de ettől függetlenül sok mindent fűztem. Sikere van a Health and beauty szettenek mostanában, ebből készítettem sok szettet, minden féle színvariációban. Nemrég pihentünk egy hetet Balcsin, Balatonberényben, még ott is füzigéltem, sőt, unokahugaim is beszáltak :)


Kis édesek, nem?

A hematitos mindenféléket most nem mutatnám meg, mert bár csodaszépek, de hát készítettem más újdonságot is.

Egy kedves korábbi vásárlóm munkatársnője rendelt tőlem egy különleges, lila színben megálmodott nyakéket, hozzá illő fülivel.
Hosszas egyeztetés és tervezgetés után kész lett a szett, szerintem igazán mutatós és elegáns darab! Szívesen készítettem, mert nagyon szeretem megvalósítani azt, amit más megálmodik. Ha pedig még tetszik is neki a végeredmény...

Szokás szerint nagyon nehéz volt fényképezni a swarovski szívecskéket a ragyogásuk miatt. A szívecskék violet AB színűek, a bicone-ok violet AB 2x bevonatosak, a kása gyöngy pedig "fémes lila közepű szivárvány kristály" néven fut. Szerintem elegánsra sikerült. Rövid, olyan 37 cm lett a nyaklác, szóval gyönyörű kiegészítője lehet egy elegáns ruhának. Szerettem csinálni, szerintem az egyszerűségében rejlik a szépsége.

Mutatnék még valamit. Igaz, hogy nem gyöngyfűzés, de ezt is én műveltem :) Nagyon menő a magyaros minta, hát persze, hogy nekem is kellett a farmeromra, főleg, hogy egy apró hypófolt volt a szárán ami miatt nem hordtam, de kidobni sajnáltam. A folt kb. egy hüvelykujj körömnyi volt, nos, nekem az egész lábszáramat össze kellett hímeznem :)
Hát, elvoltam vele egy darabig, de nekem megérte, mert nagyon tetszik!


1 megjegyzés: