Összes oldalmegjelenítés

2012. november 7., szerda

Nekem is ki kellett próbálnom

Olyan sok gyönyörű szép mintát és ékszert láttam már Ewa-nál, meg itt-ott, hogy kezdett megérni bennem a gondolat arra, hogy készítsek én is SuperDuo gyöngyből valami szépséget.

A lökést az adta, amikor a nővérkém küldött nekem egy képet egy karkötőről, hogy az neki mennyire tetszik. Megkérdeztem tőle, hogy megcsináljam? Persze a válasz igen volt, úgyhogy a kép alapján sikerült elkészítenem a karkötőt. Sajnos nem tudom kié az eredeti minta, de ha valaki felismeri és szól, én hivatkozok rá.

Íme:
Egyenlőre nővérkémnek, Áginak még nem készítettem belőle, de ami késeik, nem múlik :) Egyébként nagyon kényelmes viselet, szinte simogatja az ember kezét.

Úgy gondoltam, hogy a karkötőhöz dukálna valami szép medál is. Eszembe jutottak Ewa fantasztikus mintái. Nehezen döntöttem - mert nagyon sok szépséget láttam -, de megtaláltam nála a Loretta medál mintáját, és ezt készítettem el a karkötő párjának. Gyönyörű, igazán elegáns a minta, egy kicsit rózsaablak, vagy csipkeszerű a végeredmény. Köszönöm Ewa!Szerintem ülök még össze az SD gyöngyökkel máskor is...

4 megjegyzés: