Összes oldalmegjelenítés

2013. január 30., szerda

Csillogó szemű cicamica és az ő gombolyagja

Hát, jó régen nem jelentkeztem :) Sok mindent készítettem az utóbbi időben, de nem volt ihletésem írni.
Igyekszem bepótolni majd, de most egy újdonsült kedvencet szeretnék megmutatni.

Korábban Évii internetes boltjában vásároltam egy helyes bronzos színű macsek lógót, amelynek a felülete úgy volt kiképezve, hogy apró kristályokat lehetett beleragasztani. Akkor még nem tudtam, hogy ki lesz a gazdája, türelmesen várt a dobozkám mélyén.
Mindennek meg lesz egyszer a helye, és ez így lett most is, meglett a tökéletes gazdi.

Kedvenc munkatársnőmnek van egy helyes cicája, Süti. Regi kapott már tőlem cicás ékszert korábban is és most a szülinapjára is ilyesmit készítettem neki.

Mivel imádom a csili-vili dolgokat és szerintem Regina is, a cicát "teleragasztgattam" apró swarovski kristályokkal. Nagyon bájos, csillogó szemű cica lett a végeredmény.

Gondoltam, ne unatkozzon a cicus magában, készítek neki egy "gombolyagot". Hát, fagolyót még nem sokszor próbáltam begyöngyözni - konkrétan idáig egyszer - , így vettem egy nagy levegőt és nekiálltam. Nagy fába vágtam a fejszémet, nem is lett a végeredmény tökéletes, de bevállalom a hibámat, elvégre ez még csak a második próbálkozásom fagolyóval :)

Úgy gondolom, hogy Regi nagyon örült neki, a cicus is Reginek, szóval szerinetm jól sikerült az örökbefogadás. Hogy Süti cica mit szólt a új jövevényhez azt nem tudom, de a golyó biztosan bejött neki is :)3 megjegyzés:

 1. Nagyon cuki a cica és a bogyó párosa:)

  VálaszTörlés
 2. I adore the beaded ball and the cute cat charm...I love your work, you're very talented!!! I had to become a follower of your blog to see all your new creations!!! I just love your style!
  Please visit my blog and become a follower!
  after you become a follower from that point on any blog you comment on you have a chance o winning a prize from!! You'll love it!
  thefashionistaoftheweek.blogspot.com
  Hope to see you there,
  Dana

  VálaszTörlés