Összes oldalmegjelenítés

2014. május 20., kedd

Ezüstösek

Huhh, megint régen nem írtam bejegyzést! Valahogy ez mostanában mindig elmarad , bár fényképeket azért általában készítek az ékszerekről - igaz, vannak kivételek, pl. amikor éjszaka fejezek be valamit és másnap már oda is adom az illetőnek.

No, de azért bőven van miből szemezgetnem! Az utóbbi időben az ezüstös-kristályos színek uralkodnak az ékszerekben amelyeket készítettem, pedig nem is direkt van ez így :)

Ezt a karit pl. P@tty Perline oldalán találtam. Nagyon szuper kis minta, igazán mutatós karkötő sikerült belőle. A gömböcskék Swarovski Crystal white round gyöngyök, 11/0-s ezüst színű kásagyöngyök ölelésében, egy szépséges mágneses csattal "megkoronázva".

Azután végre találtam ezüst színű kulcsot, így végre készülhetett egy igazi ezüstös díszítésű nyakbavaló. Nekem nagyon tetszik, már régen vágytam egy ilyenre! A fénykép elég borús időben készült, így picit sötét lett...
 

 
Készült a Swarovski 2015. évi újdonságával is egy egyszerű, fűzött karkötő. Egyetlen kristályból metszették a karkötő díszét adó koponya formájú gyöngyöt. Volt szerencsém kézbe fogni a kisebb (13 mm) és a nagyobb (18 mm) gyöngyöt is. A nagyobbik azért lényegesen precízebb kidolgozású és meglepően nehéz volt. Én most próbaképp (és mert kicsit fanatikus swarovski rajongó is vagyok) egy kisebb koponyát szereztem be Crystal Silver Night 2x színben, amelyet Crystal Platinum színű swarovski crystal roundokkal, illetve 6 mm-es Crystal Comet Argint Light színű kristály gyöngyökkel fűztem össze. Kicsit rock-os, sokan meg is hökkennek rajta de én szeretem :) Jól hordható és kényelmes karkötő lett. 


 
Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése