Összes oldalmegjelenítés

2012. január 4., szerda

A szövetkezés

Amikor engem elkapott a gyöngyfűzés láza, kedves ismerősömet az üvegékszerek iránti olthatatlan szerelem lepte meg. Idővel kiforrta magát, hogy a két technikát egyesítve készítsünk közösen ékszereket.
Emese eleinte Panyi Zsuzsi csodaszép ékszerei hatása alatt állt, azonban őt is nagyon gyorsan elkapta az alkotás utáni vágy. Napokon keresztül böngészett az interneten olvasztásos üvegékszer készítő tanfolyamok után. Hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a technika rejtelmeibe és ma már igazány gyönyörű munkákat, kollekciót mondhat a magáénak. Néhány általa készített ékszernek, kiegészítőnek én is boldog tulajdonosa vagyok, és elmondhatom, hogy nagyon szeretem ezeket a darabokat, igazán egyediek!

Meska oldala: http://www.laurato.meska.hu/

A teljesség igénye nélkül néhány terméke:
Egyszer csak gondoltunk egyet: mi lenne, ha az általa készített, gyönyörű üvegkabosonokból gyöngy díszítésével készítenénk ékszert? Az ötletet tettek követték és el is készítettük a meskán "glassandbeads" név alatt futó ékszereket. Az elkészülő ékszerek mindegyike olyan, amelyet mi is szívesen viselnénk, azonban igyekszünk mindig olyan ékszert készíteni, amely hordható és nem csak nekünk tetszik.

Sajnos egyenlőre csak néhány közös ékszert sikerült készítenünk, azonban megvannak az újabb terveink, reméljük, hogy hamarosan be is tudjuk mutatni a végeredményt. Addig is íme néhány kép, a már elkészült ékszerekről:
2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon örülök, hogy idetaláltam. Azt hiszem szép kis blog lesz ez!!!! Szépek a munkáid és külön öröm nekem, hogy írsz is... szeretem olvasni egy-egy ékszer történetét vagy a születés utáni életét. Sok sikert és alkotásban-blogolásban gazdag évet kívánok! Marika

    VálaszTörlés
  2. Kedves Marika! Nagyon köszönöm a kedves, biztató szavakat! Én is örülök, hogy rám találtál :) Igyekszem kicsit sűrűben írni ide a blogba, de sajnos most egy kicsit be vagyok havazva és szinte semmire sincs időm. De ami késik, az nem múlik! :) Szép estét! Angéla

    VálaszTörlés