Összes oldalmegjelenítés

2012. augusztus 9., csütörtök

Kicsi kékség

Kutakodtam a múltkor egy swarovski barokk csepp után és rátaláltam egy fantasztikusan jó kis üzletre, amelyiknek a fő profilja a táncos ruhákhoz való mindenfélék árusítása (eszméletlen szép táncos cipők, flitterek, anyagok stb.) de ez mellett hihetetlen swarovski készletük is van! Itt most ne a hagyományos bicone-okra és gyöngyökre gondoljatok, hanem a méretes, különlegs színekre és formákra! (Miss U heart, Wild Heart, Pegazus, De Art, Galactic Verical stb.) Rengeteg gyönyörűség van náluk, egészen nagy méretűek is és ráadásul szuper jó áron.
Meglátogattam őket és leesett az állam attól, amiket láttam, mert bár van kedvenc gyöngyös boltom, de ott sem lehet kapni csak így, besétálva ezeket a típusokat. Megrendelni sok helyen meg lehet a különleges darabokat, de ebben az üzletben ráadásul a szokottnál sokkal olcsóbbak ezek a különlegességek - van olyan termék, ami több, mint 30-40%-kal olcsóbb más helyekhez képest...

Szóval meglátogattam őket és vettem néhány apróságot. Pl. 8 mm-es Denim Blue szélén fúrt lencséket, amelyekből gyorsan fűztem is egy egyszerű, kis virágocskát, meg befejeztem azt, amihez eredetileg mentem az üzletbe az AB színű barokk cseppekért.

Most csak a kis virágocskát mutatom meg, a másikkal, amihez a 16 mm-es és 22 mm-es cseppeket vettem később jövök - az legyen egyenlőre meglepi :)1 megjegyzés:

  1. De gyönyörű ez a kék gyűrű! Hú, nagyon-nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés